Новият старши треньор на ЦСКА 1948 Тодор Янчев говори пред медиите преди

...
Новият старши треньор на ЦСКА 1948 Тодор Янчев говори пред медиите преди
Коментари Харесай

Тодор Янчев: Аз ще взимам решенията

Новият старши треньор на ЦСКА 1948 Тодор Янчев приказва пред медиите преди да изведе футболистите за първа подготовка. Той съобщи, че постоянно гони оптимални цели и беше безапелационен, че той ще взима спортно-техническите решения.

Янчев разкри, че се водят договаряния с няколко футболисти, за които идващите дни ще има повече изясненост. ЦСКА 1948 отпътува на лагер в Турция на 11 януари и ще остане там до 1 февруари.

" Изследванията на футболистите не престават през днешния ден и на следващия ден. Намирам тима в положително положение. Радвам се, че играчите са здрави. 

Нямаме проблеми към този миг, дай Боже да нямаме през цялата ни взаимна работа. 



Аз персонални цели си слагам, тъй като съм теоретичен да бъда максималист. Винаги съм се стремял да се боря за първо място и в същото време, когато съм бил асистент, съм гонил оптимални цели. Така ще бъде и в този момент. Надявам се да подготвим добре тима, с цел да гоним тези цели. 

Започваме с 16 футболисти. До края на деня идват огромна част от чужденците. Имаме забавяне на един-двама. До ден-два целият тим ще е окомплектован. Водят се договаряния с двама-трима състезатели, за които през днешния ден или на следващия ден ще имаме изясненост. Нека всичко да мине обикновено, с цел да не кажем някое име, което няма да стартира с нас.



Моето предпочитание беше огромна част от тима да се резервира. Някои футболисти са играли повече, други - по-малко. Сега всички ще имат опция да се потвърдят. Всяко ново начало е късмет да се преборят за титулярно място. 

Мисля, че съм подготвен за тази крачка. Дълго време съм се готвил да бъда старши треньор. Аз ще нося отговорност за спортно-техническата част. От през днешния ден нататък моето име ще приказва.

Стойчо Младенов е огромен експерт в треньорството. Kаквито въпроси имам - ще се допитвам до него. Решенията ще ги взимам аз. 



Не е моя работа да знам Стойчо с какво ще се занимава. Имам задоволително задължения с тима и подготвителния развой. Всеки дава отговор за работата си. 



Всеки има право да взима избрани решения на база своята позиция. Каквото съм могъл, съм го направил до този миг. Това е нова страница в моя живот, за която дълго време съм учил. Целта ми беше да бъда треньор. 



Уругвайският бранител, доколкото знам, няма да пристигна. Водим договаряния с няколко играчи от българското състезание. 

Към момента аз и управлението сме осведомени с всеки един човек, с който се водят договаряния. За финансови параметри не давам отговор. Ръководството ме среща с даден състезател и оттова нататък те си водят договаряния. Съгласуваме всички прехвърляния.



ЦСКА 1948 разгласи контроли с германци и Партизан
Не мога да давам отговор за случилото се в клуба преди моето идване. Моето предпочитание беше да задържим ядрото на тима. Надявам се напролет да затвърдим положителните игри, които отборът показваше под управлението на Любослав Пенев. Не съм разговарял с него ", съобщи Янчев. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР